Актуални оферти

Разгледайте специалните ни оферти за гамата от вълнуващи автомобили BMW.

Нашите актуални оферти ви улесняват да откриете автомобила BMW, който подхожда на вашия начин на живот, в съчетание с финансов план, персонализиран за вашите нужди и изисквания. С нашите специални предложения е дори още по-лесно да откриете вашето ново BMW.

 • BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН С МЕСЕЧНА ВНОСКА ОТ 553 ЛВ. БЕЗ ДДС.*

  Ненадмината динамика на шофиране, елегантен дизайн, първокласно качество, ефективни, но екологични двигатели и максимален комфорт при пътуване: BMW Серия 3 Седан предлага всичко, от което се нуждаете. Направете пътуванията на служителите си по-приятни, като същевременно оптимизирате Вашите разходи.

  Освен изключително привлекателно с многото функционалности, BMW Серия 3 Седан впечатлява и с неустоимо предложение за оперативен лизинг този сезон, създадено ексклузивно за нашите корпоративни клиенти:

  Прочети още
 • Отвъд шофирането.

  0,99% за всички нови автомобили BMW.

  Прочети още
 • BMW X4 ЗА 896 ЛВ. С ДДС НА МЕСЕЦ.

  Благодарение на ненадминатата комбинация от типичната за Х мощност и стабилност, с BMW X4 с xDrive можете да направите всеки път вашия път.

  А сега това е вашата цена: BMW X4 за 896 лв. с ДДС на месец. Офертата включва още удължена гаранция, сервизно обслужване и система за задвижване на всички колела xDrive.

  Прочети още