BMW Бова Кар Експресен Сервиз

СподелетеShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Оптимизирайте времето си с услугата BMW Бова Кар Експресен Сервиз.

Тя е Вашата гаранция за ефективно сервизно обслужване на Вашия автомобил в рамките на 60 минути.

Веднага след пристигането Ви в сервиза нашите приемчици ще предадат автомобила Ви в ръцете на сертифицираните ни BMW механици, които ще извършат бърза проверка и обслужване на автомобил Ви, за не повече от 60 минути, без компромис в качеството.

В случай, че не успеем да завършим работата по автомобила Ви до 60 минути, обслужването ще бъде безплатно за Вас.

Краткия престой в шоурума ни Вие може да оползотворите като се настаните удобно в зоната за клиенти, където на Ваше разположение са безплатен Wifi, толи и студени напитки, или да разгледате най-новите модели на марката, изложените оригинални BMW аксесоари или BMW Lifestyle продукти. Може да се възползвате от посещението си и да отправите възниканали въпроси към компетентния ни персонал.

Каквито и да са вашите предпочитания, ние ще Ви помогнем да се чувствате удобно по време престоя Ви в шоурума.

От какви сервизни услуги може да се възползвате с BMW Бова Кар Експресен Сервиз?

 • Смяна на двигателно масло и маслен филтър
 • Смяна въздушен филтър
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност
 • Смяна на предни накладки
 • Смяна на задни накладки
 • Смяна горивен филтър

Какви са предимства на услугата BMW Бова Кар Експресен Сервиз?

 • Оптимизирате времето за обслужване на автомобила Ви – до 60 минути.
 • Знаете точно кога може да ползвате отново автомобила си.
 • Планирате личното си време.
 • Получавате експресна проверка на състоянието на автомобила Ви.
 • Възможност да планирате следващото Ви посещение с услугата BMW Бова Кар Експресен Сервиз.
 • Гарантирано и качествено извършване на сервизните услуги, при стриктно спазване на стандартите на BMW.

Какви са условия на ползване на BMW Бова Кар Експресен Сервиз?*

 • Да запазите час за обслужване на автомобила поне един ден предварително.
 • Да предоставите автомобила в предварително уговорения час.

Запишете час за сервиз

За да запишете час за BMW Бова Кар Експресен Сервиз, моля попълнете контактната форма по-долу и ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.

Лични данни

Причина за контакт

Съобщение


*Задължителни полета

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Бих желал да получавам маркетинг съобщения от Бова Кар ЕООД по e-mail, телефон или услуга за изпращане на съобщения.
Съгласен съм Бова Кар (със седалище и адрес на управление ул. Проф. Я. Якимов 11) да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане, вид на шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. Бова Кар може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества и / или дружества, свързани с Бова Кар, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Предпочитан начин за контакт

Съгласен съм Бова Кар да предоставя моите данни на БМВ България ЕООД (със седалище и адрес на управление бул. Никола Вапцаров 55, EXPO 2000) и BMW BG да обработва и използва моите данни и да се свързва с мен за горепосочените цели. БМВ България ЕООД също може да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор), които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Освен това, бих желал да получавам персонализирани оферти за продукти и услуги на BMW Group, които са били идентифицирани от Бова Кар и БМВ България ЕООД, въз основа на моите лични предпочитания и поведения, както и според моята употреба на продукти и услуги.
Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ България ЕООД и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ България ЕООД на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ България ЕООД, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, e-mail адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии.

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при Бова Кар и/или БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.


 

* Сервизните услуги  BMW Експресен Сервиз не включват измиване на автомобила и възникнала в процеса на обслужване допълнителна или извънредна работа по автомобила

*При необходимост от извършване на допълнителна работа ще Ви предложим удобен за Вас ден и час за извършването и или ако е възможно ще продължим незабавно работата