BMW Фестивал 2018

BMW съборът прераства в грандиозен BMW Фестивал!

Събитието, което BMW Клуб България традиционно организира всяка година и което събира близо 10 000 фенове на марката, тази година се превръща в истински BMW Фестивал. Събитието ще се проведе в града на Тепетата – Пловдив на 09-ти и 10-ти юни.

През първия ден ще имате възможност да се насладите на шоу от лъскави коли на открито, BMW маратон, BMW Lifestyle, много игри и забавления за всички.

Кулминацията за деня ще бъде благотворителен концерт от 20:00 часа до фонтана пред Общината, на което участие ще вземат едни от най-известните български изпълнители.

Този ден е с вход свободен!

Големият ден, за който ще е необходимо да се сдобиете с билет, ще бъде неделя – 10.06. Център на събитието ще бъдат многобройни атракции – интересни ///Моменти с доста „шумни“ забавления и игри с публиката. Освен всичко посетителите ще имат възможност да посетят шандовете на едни от най-големите фирми в автомобилния бранш.

Бова Кар и тази година е част от BMW фестивала. Очаквайте най-новите и интересни автомобили от марката, изобилие от BMW Lifestyle аксесоари и BMW велосипеди.

Повече информация за събитието може да видите тук.