ЕДИН АВТОМОБИЛ. ХИЛЯДИ ЕМОЦИИ.

BMW Серия 1 сега на изключително достъпна цена от 449 лв. с ДДС на месец.

Само сега Бова Кар ви предлага атрактивно оборудван BMW 118i Hatch със специални условия.

Параметри на офертата:  

2.19% лихва

20% първоначална вноска

60 месеца

40% остатъчна стойност

.

Научете повече за оборудването тук: 

BMW ConnectedDrive.

Какво може да направи за вас вашето BMW? Да ви закара навреме до целта на пътуването? Винаги да има отговор на вашите въпроси? Или да ви забавлява добре по всяко време? Дигиталните услуги на BMW ConnectedDrive ви презлагат множество полезни услуги. Интелигентни и иновативни, те облекчават живота ви и превръщат всяко пътуване в изживяване.

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey BMW, ти кой си?" Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасайте съвсем естествени команди, за да управлявате множество функции на автомобила. Освен това той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW. 

Concierge Service.

При пътуване услугата Concierge Service е винаги на ваше разположение и с натискане на бутон ви подпомага при всичките ви нужди. Независимо дали става дума за резервация в ресторант, хотел или кино. Възможно е дори разплащане. Независимо къде се намирате, независимо от какво се нуждаете, Concierge Service винаги е на ваше разположение. 

Планирайте своите пътувания лесно и удобно с My BMW App.

Интелигентно, винаги актуално, обмислено: С нов дизайн и интуитивен потребителски интерфейс My BMW App ще ви съпровожда в едно напълно ново изживяване на мобилността. Планирайте следващото си пътуване, проверете статуса на своето BMW, запазете час за следващото сервизно обслужване или ползвайте множеството функции за управление от дистанция - съвсем лесно от смартфона си.

In-Car Experiences.

Вашето BMW се грижи за вас. То ще ви освежи, когато сте уморени, ще ви отпусне след стресиращ ден и оптимално ще адаптира интериора на вашия автомобил към настроението ви. С In-Car Experiences, които включват Caring Car програмите и Experience Modes, вашият автомобил ще направи тка, че вие да се почувствате по-добре. 

Личен профил на водача.

Чувствайте се като у дома си. Ще бъдете поздравени лично от вашето BMW и автоматично ще откриете своите индивидуални настройки на седалката, вънщните огледала или навигацията още в момента, в който отворите автомобила. За тази цел просто създайте свой профил и го свържете с ключа на автомобила. При желание можете да прехвърлите своя профил и в друг автомобил на BMW. Предпоставка за ползването на профила на водача е BMW с BMW Operating System 7 или по-нова. За всеки автомобил е възможно създаването на до три профила. 

BMW Maps.

BMW Maps - перфектният спътник при всяко пътуване, защото благодарение на разнообразните услуги пътуването с вашето BMW ще бъде още по-индивидуално и комфортно. Connected Navigation с напълно интуитивното си управление на познатите възможности на модерните навигационни системи ви позволява например въвеждане на цел чрез свободно търсене, така както сте свикнали с търсачките в интернет. Освен това Cloud-базираното динамично изчисляване на маршрута адаптира непосредствено препоръките за пътя към евентуалните промени в пътната обстановка и впечатлява с прецизното предвиждане на часа на пристигане.

При целта на пътуването Connected Parking ви спестява досадното търсене на паркоместа и ми води надеждно до най-близкото свободно място в близост до целта на пътуването ви. При това системата ви препоръчва свободни паркоместа в многоетажни паркинги или на улицата. В много случаи талоните за паркиране могат да бъдат платени безкешово с PARK NOW. Като водач на BMW i или на BMW Plug-in хибриден модел в рамките на Points of Interest търсенето на системата можете да бъдете водени прецизно и към най-близката обществена станция за зареждане по маршрута ви. При това предварително получавате информация за наличността им, както и за предлаганите мощности за зареждане.

Apple Carplay.

Искате да ползвате своя iPhone и по време на пътуване във вашето BMW? С оборудването Интеграция на смартфони вашият автомобил поддържа Apple CarPlay. С него имате достъп до множество функции и съдържания на вашия iPhone по време на шофиране. Свързването на вашия iPhone с автомобила е много комфортно и без кабел. Всички важни информации се изобразяват на контролния дисплей с познатата за приложенията визия. По този начин Apple CarPlay ви позволява лесен и сигурен достъп до познатите приложения на смартфона по време на шофиране.

Ползвайте Apple CarPlay, за да можете да телефонирате, за диктувате новини, да ги изпращате или да управлявате своите Smarthome уреди по време на шофиране. А когато по радиото не звучи нищо, което харесвате, чрез TuneIn можете да намерите подходяща радиостанция, да слушате аудио-книги чрез Audible App или да следвате най-новите Podcasts и вашите любими списъци от заглавия в Apple Music. През това време можете да ползвате удобна навигация от Apple Kарти, Google Maps или Waze, като получавате навигационните указания от Apple картите върху Head-Up дисплей - директно в зрителното ви поле.

Управлението на приложенията на iPhone се извършва удобно чрез системата за управление на вашето BMW или чрез гласови команди през Apple Siri. Просто кажете „Hey, Siri“ или натиснете бутона за гласови команди на волана, за да активирате гласовия асистент на вашия смартфон.

Android Auto.

Искате да ползвате своя Android смартфон и по време на пътуване във вашето BMW? С Android Auto имате достъп до множество функции и съдържания на вашия смартфон по време на пътуването. Свързването на вашия смартфон с автомобила е много комфортно и без кабел. Всички важни информации се изобразяват на контролния дисплей с познатата за приложенията за Android визия. По този начин Android Auto ви позволява лесен и сигурен достъп до познатите приложения на смартфона по време на шофиране.

Ползвайте Android Auto, за да можете да телефонирате, да диктувате новини, да ги изпращате или да управлявате своите Smarthome уреди по време на шофиране. А когато по радиото не звучи нищо, което харесвате, чрез TuneIn можете да намерите подходяща радиостанция, да слушате аудио-книги чрез Audible App или да следвате най-новите Podcasts и вашите любими списъци от заглавия в YouTube Music. През това време можете да ползвате удобна навигация от Google Maps или като получавате навигационните указания върху Head-Up дисплея - директно в зрителното ви поле.

Управлението на приложенията на смартфона се извършва удобно чрез системата за управление на вашето BMW или чрез гласови команди през Google Assistant. Просто кажете „Ok, Google“ или натиснете бутона за гласови команди на волана, за да активирате гласовия асистент на вашия смартфон.

Допълнително и стандартно оборудване.

Спортен кожен волан

Автоматична скоростна кутия Steptronic с двоен съединител

Автоматично затъмняване на вътрешното стъкло

Отопление на предните седалки

LED светлини

Асистент за дълги светлини

По-голям резервоар за гориво

Контрол на дистанцията при паркиране отпред и отзад

Автопилот със спирачна функция

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА ОТ КОМФОРТА НА ДОМА ВИ.

Обадете се сега